En helg i Vancouver och på plats i Abbotsford

Efter en lång flygresa tog jag mig tillslut jetlagad till mitt hostel i fredags. Boade in mig med två engelskor och en fisande kanadensiska (hon trodde att jag sov men sov ju inte som vanligt folk dessa nätter). Lördagen spenderade jag i Stanley Park, en enorm park med en massa saker att sysselsätta sig i, själv valde jag att gå den lilla sträckan runt på ca 3 timmar, men det var riktigt fint i skolskenet. Såg ju sälar och några våghalsiga som badade i det kalla havet!
Har ätit super billig sushi och pizza slicar för glatta livet, den hälsosamma dieten ska jag ta tag i så fort jag fått lite rutin här på skolan.

Men jag har upptäckt att det är rätt dyrt här i Kanada med livsmedel och kläder bland annat. Hade jag inte väntat mig, och ni förstår väl hur det svider i snåltarmen!

Idag tog jag och mina MDH-medresenärer Fasla och Merve oss till Abbotsford och vår nya hemstad fram till jul. Än så länge har vi inte hunnit se så mycket mer än vårt boende, som är över all förväntan. Jag har eget sovrum! Och schweiziskan som jag bor med verkar trevlig.

Vi hann dock med ett besök på WalMart, där införskaffades diverse ting och Faslas favorit produkter var maten som hette ”Great value” så det blev mycket sådant som vi kånkade hem på uppför backarna, svettiga men vid gott mod.

Nu är det dags att sova lite i min nya säng. Imorgon blir en lång dag med massa information och grejer hit och dit. 

Ha det bra

Kramar från mig

Hade lite roligt åt toasitsen på Chicago flygplatsen. Ny plast som åker ut men vart tar den gamla vägen? Spolar de bara av den måntro och kör ut den igen? :DMen ingen eld..Vancouver och en valTräffade på ett gäng sälar i hamnen som gled runt båtarna. Det ser man inte så ofta vid östra hamnen :)Men vart är indianderna?Ingen sjöjunfru här inte, hon har våtdräkt på sig då de inte fick tillstånd  att göra en sån som de har i KöpenhamnVancouver Playan, fina trädstammar de har här!Detta ska bli min nya hobbie, att balansera stenar på varandra! Great fun, men fint var det :)Stort tyckte vi :)Fasla och Merve pustar upp för en av backarna


RSS 2.0