Det är ett jävla gnällande!

Shit vad ni gnäller att jag inte uppdaterar min blogg och eftersom jag alltid vill vara alla till lags ska jag nu göra en ansats och ge er en liten uppdatering av mitt kanadensiska leverne!

Så vad har hänt sen sist..
Skolan har dragit igång på allvar :(. Har helt glömt bort hur det var att läsa 15 ämnen samtidigt på gymnasiet, nu läser jag bara 3 kurser tack och lov men har ändå hur mycket som helst att göra!

Efter att ha hoppat av,hoppat in och hoppat jämmfota så blev det slutligen dessa tre:

Human & resource management
Recruitment & Selection
Professional Selling 

Så nu ska jag bli säljande rekryterare, Linda du fixar in mig va? ;)
Japanskan blev för ansträngande särskilt när min lärares engelska inte var den bästa
och jag bestämde mig för att strunta i den när jag satt och funderade på om det han just sa var på engelska eller japanska. Men jag hann ju lära mig tre ord och räkna till 10. Kommer bara ihåg ett ord dock!
Jag kommer nog långt på "god kväll" i japan när jag åker dit. Eller vad tror ni?

Min lärare i Professional Selling började milt med att säga att den här kursen är väldigt svår för internationella studenter och att vi skulle överväga om vi ville stanna kvar, annars fick vi gärna gå på en gång. Jag satt kvar :D
Så nu ska jag spela roll-spel inför hela klassen genom att sälja flingor, bli filmad och sen få kritik. Yeeay!
Jag som är så bra på att ta kritik...
Min grupp fick idag köra en kort oväntad presentation idag om Bona Fide Occupational Requirements på Recruitment&Selection, mitt hjärta har aldrig dunkat så hårt, trodde det skulle hoppa ur bröstkorgen
men det gick bra, de skratta när de skulle och det är ju alltid ett plus! :) Lämnade även in min första uppgift på nätta 2000 ord, tur att jag är polare med australiensarna så de kan rätta min engelska. Den är värd 20% av mitt betyg så hoppas att det går bra.

Utöver skolarbete så har jag hunnit med lite partajande i Vancouver, vi åkte ett gäng, bodde på hostel och åkte hem igen. Hann med barhäng på The Beaver, barhäng på ett casino och besöka nattklubben Gossip.
Har även tränat en hel del, kör "Boot Camp" passet på skolans gym, det är 3 ggr i veckan men har inte pallat gå på alla än. Men igår drog Dodgebollen igång, kändes som att jag var 12 år på gympan igen.
Skönt att slippa plugget dock och bara kasta saker på folk utan att de blir arga! Imorn börjar fotbollspasset så tänkte ta mig en titt ifall det bara är massa stora kanadicker som vill tacklas så tänkte jag avstå.
Oroa dig inte Erik :) Kan jag tampas med Hult och dig så borde jag kunna sätta ifrån litegrann..

I lördags representerade jag mitt vackra fosterland på multicultural festival, de hade gjort en avdelning med oss utbytesstudenter där alla gick runt och fick deras namn skrivna på allas språk. Ni ska bara veta hur många som blev besvikna vid mitt bord när jag berätta att deras namn var likadana. Jag döpte om några indiska namn till Rolf och Gustav men vad gör man åt folk som heter Emma och Hannah liksom?! Men frågade om de ville prova min vikingahatt och då blev de flesta glada igen. Blev inbjuden att gå med i en kyrka men också till smörgåsbord hos Scandinavian Club. Trampade upp till dem och sa "så det är här ni pratar svenska" på svenska såklart, de fattade ingenting så där fick jag inge napp.. De hade någon gammal farfarfarfar som var född i Sverige, Island eller Norge på 1800-talet eller liknande :) Hade jag tur skulle de visa någon film under smörgåsbordet från någon som varit i skandinavien. Och det får jag ju bara inte missa!

Internationol House of Pancakes - IHOP, värt ett besök.

Inbokad på resa till Rocky Mountains över Thanksgiving helgen, måste då skolka från en lektion och jag mår redan dåligt över det! :( Mr Ed Li kommer bli riktigt sur...

Ska försöka skriva lite oftare så ni slipper läsa så mycket på samma gång!
Allt bra hemma i Schweden?

Kommentarer
Postat av: Charlotta Edlund

Hahaha! det gör inget om du uppdaterar din blogg så sällan om du ska skriva så här roligt varje gång - jag skrattar högt!

2010-09-23 @ 18:40:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0